26 Juli 2014, De trouwdag van Raymond & Esther

26 Juli 2014, een speciale dag voor Raymond en Esther. De bruiloft werd de bekroning van een al ruim 10 jaar durende relatie. Samen met hun dochter Imke hebben ze heerlijk genoten van de prachtige locaties, de mooie weersomstandigheden maar bovenal de aanwezigheid van alle voor hun zo belangrijke mensen en elkaar. Een greep uit de gemaakte foto’s kan je hieronder zien. Het luxe trouwalbum is inmiddels afgeleverd zodat ze vaak kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Veel kijkplezier, Gert

Comments

 1. Raymond en Esther says

  Een SUPER dag was het zeker. Niet alleen vanwege het mooie weer, de locatie en de mensen om ons heen. Maar ook omdat Gert de foto’s bij ons gemaakt heeft.

  Van te voren was hij al een keer langs geweest om alles door te spreken, dat was al een heel fijn gesprek. Waardoor we alle vertrouwen in de dag zelf hadden.
  Net voor het trouwen kwam Gert nog langs om kennis te maken met onze dochter. Zodat zij ook wist wie er de hele dag bij zou zijn.

  Al vroeg was Gert op de dag zelf bij ons, de hele dag door zijn er foto’s gemaakt en zo hebben we nu een compleet album met foto’s van de hele dag. Een prachtig naslagwerk.

  Gert nogmaals dankjewel voor je aanwezigheid. En de mooie foto’s die je gemaakt hebt. Het was voelde heel natuurlijk dat je die dag rondliep. En dat was erg fijn.

  Groeten Raymond, Esther en Imke

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©