Masterclass portret met Rem van den Bosch

Een van de aspecten van fotografie die ik graag nog beter onder de knie wil krijgen is portretfotografie. Om mensen die niet gewend zijn om voor de camera te staan ,op een goede manier te portretteren is een kunst. Gelukkig kon ik via Mischa van HeelHollandFotografeert deelnemen aan een Masterclass Portretfotografie onder leiding van Rem van den Bosch. Gedurende de masterclass werden veel dingen duidelijk uitgelegd, kregen we de nodige tips en trucs van Rem maar wat telkens weer centraal stond was communicatie. Dat is essentieel voor een geslaagde foto. Om mijzelf hier meer in te oefenen zal ik het komende jaar mij meer richten op portret fotografie, lijkt het je leuk om eens met mij samen te werken? Laat het me weten! Een aantal van de foto’s gemaakt tijdens de masterclass kan je hieronder bekijken, veel plezier! Gert

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©